Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita

Mazni Aznita × 8 Characters

Venom Suria

Venom Suria Summary Ý 8 Menjadi penyelamat Seorang lagi ditakdirkan membunuhnya Kedua duanya muncul tak diundang tetapi meninggalkan kesan mendalam Lalu bermulalah permainan cat and mouse antara mereka sehingga game ov. Satu percubaan yang begitu menjadi Fakta dan fantasi digaul dengan rempah yang cukup rasanya Elemen cerita digerakkan dengan baik Teruja hingga ke akhir garisan Anita anda memang bervenom sekaliTahniah Teaching Critical Thinking Practical Wisdom ov. Satu percubaan yang begitu menjadi Fakta dan fantasi digaul dengan rempah yang cukup rasanya Elemen cerita digerakkan dengan baik Teruja hingga ke akhir garisan Anita anda memang bervenom sekaliTahniah

Summary Venom Suria

Venom Suria Summary Ý 8 Erbeza sifat Izwan jenis yang dingin dan panas baran Cakapnya harus dipatuhi atau dia akan meletup Nazrul sentiasa cool tapi punya rahsia terpendam yang menyeksa jiwa Seorang lelaki ditakdirkan. Its different ni pasal cerita kuno zaman raja2 melayu niada unsur2 mistik And dibawa ke zaman moden dia punya thrill tuU have to read it to feel the thrill Yes Penuh dengak plot2 yg mendebarkan even u skip pages mmg x dpt agak apa yg dah jadi So mmg x blh skip pagesGood job writer Well mmg makanan penulis ni rasanyahehe

Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita

Venom Suria Summary Ý 8 Suria gadis ceria dan periang namun miliki sejarah hitam dalam kelahiran Yang membuatkan dia diburu dan dijejaki untuk meleraikan sebuah kisah sumpahan lalu mempertemukan dia dengan dua lelaki b. Sesuatu yang harus hamba puji Mazni Aznita tentang Venom Suria juga Street Vendetta Kasihku Arina dan Sayangku Casper adalah bagaimana kemas jalinan ceritanya Kisah yang berkembang dengan satu demi satu persoalan dan peristiwa tetapi berjaya dijahit dengan kemas kesemuanya Mungkin agak meleret untuk pembaca yang kurang sabar seperti hamba tetapi ketelitian penulis berjaya membuat hamba kagum 1 bintangSelain itu Mazni Aznita juga sangat arif dalam mengembangkan watak watak dalam filem kertasnya Ada penulis yang sangat bagus dalam penerangan tindakan dan kejadian Ada penulis yang sangat bagus dari aspek bahasa Dan hamba merasakan Mazni Aznita sangat bagus dalam men detail kan watak wataknya Semua watak menjelaskan diri mereka dengan baik dan bergerak seimbang Dan ya hamba suka watak wartawan degil seperti Suria Jangan ditanya kenapa D 1 bintangVenom Suria adalah sesuatu yang berbeza dari tiga buah novel penulis ini yang hamba baca sebelumnya Kisah yang berunsur mistik dan paranormal ini tambah menarik dengan sedikit input sejarah Satu percubaan yang berbaloi dan hamba percaya penulis telah menghabiskan banyak waktu untuk menulis naskhah ini Dan ya hamba dapat membaca kesungguhan itu 2 bintangHamba kurangkan satu bintang kerana di awal kisah hamba merasakan penceritaannya sedikit meleret mendatar dan kurang mengujakan Sebab kedua adalah kerana hamba lebih menyukai Nazrul berbanding Izwan Okey lupakan alasan yang kedua Hehechokengtitiktitikchokengs Selepas hampir dua tahun diabaikan akhirnya selesai juga hamba menghadam buku ini meski dalam waktu yang agak panjang hampir dua minggu Dan itu membuat hamba merasa hendak menulis kata kata kutukan untuk diri sendiri Jangan Luaskan Kemalasanmu Hoho


10 thoughts on “Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita

  1. says: Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita Summary Venom Suria

    Summary Venom Suria Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita Mazni Aznita × 8 Characters Gila best buku ni Aci tak kata begitu? hahaha5 Baik ini kisah misteri yang ada unsur mistik juga Aku tak tahu lah bagaimana penulis dapat idea jadi aku memang tabik spring Dan mungkin lepas ini aku akan letak VS sebagai penanda aras buat Mazni Aznita dalam karya karyanya yang punya genre sebeginiSuria Baharom Suria; seorang wartawan ibu kota Periang ceria dan sangat dedikasi dalam menjalankan tugasnya sebagai wartawan jenayah Namun dalam

  2. says: Summary Venom Suria Mazni Aznita × 8 Characters Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita

    Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Sesuatu yang harus hamba puji Mazni Aznita tentang Venom Suria juga Street Vendetta Kasihku Arina dan Sayangku Casper adalah bagaimana kemas jalinan ceritanya Kisah yang berkembang dengan satu demi satu persoalan dan peristiwa tetapi berjaya dijahit dengan kemas kesemuanya Mungkin agak meleret untuk pembaca yang kurang sa

  3. says: Mazni Aznita × 8 Characters Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita

    Summary Venom Suria Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Mazni Aznita × 8 Characters 45 Tolak markah sebab editing tak kemas Rasa rugi pulak peram lelama buku ni DSpeechless Tak tahu nak review macam mana Aci tak kalau korang baca sendiri je? gelak jahat 25 05 2014 Suria Baharom Suria merupakan s

  4. says: Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita Summary Venom Suria

    Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita Mazni Aznita × 8 Characters Ini merupakan kali pertama aku membaca karya daripada penulis Mazni Aznita percubaan pertama aku amatlah memuaskan menarik dari segi plot seritanyaGenre novel ini thriller sedikit unsur seram di samping penulis bijak menarik pembaca dengan pelbagai persoalan sehingga ke penghabisan ceritaNovel setebal 700 ms i

  5. says: Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita

    Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Its different ni pasal cerita kuno zaman raja2 melayu niada unsur2 mistik And dibawa ke zaman moden dia punya thrill tuU have to read it to feel the thrill Yes Penuh dengak plot2 yg mendebarkan even u skip pages mmg x dpt agak apa y

  6. says: Summary Venom Suria Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Mazni Aznita × 8 Characters

    Summary Venom Suria Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Mazni Aznita × 8 Characters Buku ini sudah lama diterbitkan 2012 Aku tahu kewujudan buku ni daripada seorang kawan di IG Bersungguh cari di MPH tiada email pulak customer service MPH dan dalam masa yang sama aku cari di group FB Akhirnya aku jumpa buku ini di group FB dan buku baru Yes Sampai je di tangan terus baca okay Semangat πŸ˜†πŸ’ͺ🏻Cerita dalam buku ini bermul

  7. says: Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita

    Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Suka gila cerita ni semua rasa adahaha antara semua novel novel ni yg paling susah nak di reviewso kena baca sendiri la yg pasti cerita ni kena baca betul2 x boleh skip2 sbb akan x faham nantimemang x mengecewakn karya Mazni Anita ni ;suka sangat kat watak Izwan si tuan polis sangat berkarismahaha

  8. says: Summary Venom Suria Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita

    Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Satu percubaan yang begitu menjadi Fakta dan fantasi digaul dengan rempah yang cukup rasanya Elemen cerita digerakkan dengan baik Teruja hingga ke akhir garisan Anita anda memang bervenom sekaliTahniah

  9. says: Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita

    Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita baca novel ni memang banyak cabaran puan penulis Mazni Aznita bawa pembaca merentas masa jauh ke belakang sana ceruk pinggir dan kemudian ke dunia moden menariknya banyak yang berdiri atas fakta cantik aturan dan selangan masa buat pembaca sukar nak lepaskan naskhah iniwatak yang didirikan memang banyak kalau tak tekuni memang akan hilang pu

  10. says: Summary Venom Suria Mazni Aznita × 8 Characters Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita

    Venom Suria (E–pub/Kindle) ¾ Mazni Aznita Review ↠ eBook, ePUB or Kindle PDF × Mazni Aznita Summary Venom Suria Sebuah novel misteri dan thriller Sungguh menarik Ada unsur mistik juga Suria Baharom adalah seorang wartawan terkenal untuk stesyen KZM Najzul pula baru pulang darj luar negara dan adalah ketua Suria Najzul dengan cepat telah jatuh cinta dengannya Tapi hati telah tertawan oleh Tuan Izwan inspektor polis yang telah kehilangan isteri lima ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *